Aleksandar Zivanovic
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zvezda Granda 2008

PrijemPortalTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Razgovarajte sa Aleksandrom...

Ići dole 
+15
Amel
Iwanica
GRUDVICA
Ena88
sarica
Antonija
GRUJA
Ana_ZA
Rade Soro
Taca
Elena^
Nenad
~Joca~
Alexandar Zivanovic
nino-nensy
19 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 29  Sledeći
AutorPoruka
nino-nensy
Admin
nino-nensy

Broj poruka : 350
Datum upisa : 11.09.2008

Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 7 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 10:33 pm

KOD NAS KISA NE STAJE ............AAAAAAAAAAAAAAAAAA
VAZI.....OSTAVI MI ADRESU U PRIVATNOJ PORUCI Wink
POZZZZ MI ELENU R...NEMOJ DA ZABORAVISH.......INACE JOS STA IMA KOD TEBE....UPI SI SE U LISTU ACINIH FANOVA.... Very Happy Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Nazad na vrh Ići dole
Elena^

Elena^

Broj poruka : 347
Datum upisa : 12.09.2008
Godina : 34

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 7 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 10:34 pm

jao uvek to zaboravljam .... pa vi mi tu pisite i ja zaboravim na sve Embarassed lol! lol!

aj pozdravicu je
Nazad na vrh Ići dole
nino-nensy
Admin
nino-nensy

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 7 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 10:36 pm

TAKO JE MNOGO BOLJE...... Very Happy Very Happy ALEKSANDRE SI ZIV........KULIRAS A..... Very Happy Shocked
Nazad na vrh Ići dole
Elena^

Elena^

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 7 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 10:38 pm

uziva on tusira se lol! lol! aj ako ne pise da predjemo mi u chat
Nazad na vrh Ići dole
nino-nensy
Admin
nino-nensy

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 7 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 10:38 pm

MA REGISTROVAN JE........
Nazad na vrh Ići dole
Elena^

Elena^

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 7 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 10:42 pm

vidim vidim al sad kao ja sam vazan vidi te me lol!
Nazad na vrh Ići dole
Alexandar Zivanovic

Alexandar Zivanovic

Broj poruka : 214

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 7 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:07 pm

EVO ME,TEK SAD SAM DOSAO...TO MALO PRE JE BILA MOJA SESTRA.....STA MI RADITE?????????? Very Happy Very Happy Very Happy Exclamation Exclamation :ZA ELENU SRCE I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you
Nazad na vrh Ići dole
Taca

Broj poruka : 74
Datum upisa : 13.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 7 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:08 pm

Alex, imas neki snimak pesme od Ace Lukasa?
Nazad na vrh Ići dole
Elena^

Elena^

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 7 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:09 pm

nista cekali smo tebe a zavrsis sa tusiranje Smile

Hvala za srce Embarassed Embarassed
Nazad na vrh Ići dole
Alexandar Zivanovic

Alexandar Zivanovic

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 7 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:13 pm

PA EVO ME...TUSIRAO SAM SE DVA SATA.........STA IMA NOVO??
Nazad na vrh Ići dole
Alexandar Zivanovic

Alexandar Zivanovic

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 7 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:14 pm

TACO,JEL STO JA PEVAM,ILI NEKU PESMU,NE RAZUMEM?????????? Very Happy Smile Laughing Exclamation Wink I love you
Nazad na vrh Ići dole
Elena^

Elena^

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 7 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:15 pm

nista novo gledam nesto po netu da prodje vreme Laughing

a ti si se tusirao dva sata ccc samo trosis vodu i struju dzaba lol! al bar mirises sad dobro sigurno Laughing

misli ti da pevas ... tako sma ja razumela Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Taca

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 7 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:15 pm

Alexandar Zivanovic ::
TACO,JEL STO JA PEVAM,ILI NEKU PESMU,NE RAZUMEM?????????? Very Happy Smile Laughing Exclamation Wink I love you

Laughing Da, ti sto pevas... Sorry sto sam bila nerazumljiva.. Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
nino-nensy
Admin
nino-nensy

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 7 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:16 pm

taco sta radis...... Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Alexandar Zivanovic

Alexandar Zivanovic

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 7 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:16 pm

MIRISEM NA JORGOVAN... Very Happy Very Happy ........ELENA,JEL IMA DECKO NEKI??PA WEROVATNO JE TO MISLILA,NE ZNAM........ Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Taca

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 7 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:17 pm

Nista, smaram se i slusam Nesu... Very Happy

ti?
Nazad na vrh Ići dole
Elena^

Elena^

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 7 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:18 pm

Alexandar Zivanovic ::
MIRISEM NA JORGOVAN... Very Happy Very Happy ........ELENA,JEL IMA DECKO NEKI??PA WEROVATNO JE TO MISLILA,NE ZNAM........ Very Happy

mmmmm al lepo mirises osecam Laughing nemam decka
Nazad na vrh Ići dole
Alexandar Zivanovic

Alexandar Zivanovic

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 7 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:18 pm

NEMAM TACO...ALI AKO TREBA ZBOG TEBE IMAM DA SNIMIM Very Happy Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Taca

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 7 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:19 pm

Ne treba zbog mene... Samo me interesovalo onako... Smile
Nazad na vrh Ići dole
Alexandar Zivanovic

Alexandar Zivanovic

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 7 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:19 pm

DAAAAAA......BAS LEPO..... Very Happy Very Happy Exclamation I love you I love you I love you I love you
Nazad na vrh Ići dole
nino-nensy
Admin
nino-nensy

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 7 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:20 pm

SMARAM SE......KULIRAJU ME..... Sad Sad Sad Sad
SALIM SE JA...
KOJU PESMU..... Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Alexandar Zivanovic

Alexandar Zivanovic

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 7 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:21 pm

DOBRO TACO.......BAS SI DOBRA OSOBA...NE ZNAM TE,ALI OVAKO PREKO PORUKA SI BAS GOTIVNA Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Very Happy I love you
Nazad na vrh Ići dole
Elena^

Elena^

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 7 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:20 pm

e idem ja cujemo se za sat vremena budite tu Very Happy

Aca I love you
Nazad na vrh Ići dole
Taca

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 7 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:22 pm

Ma bilo koju sam mislila...Very Happy da oslusnem, radoznala sam Very Happy hahah Smile

Ooo.... Alex Embarassed Nemoj, uobrazicu se... Very Happy Hvala... Smile Nadam se da cemo se upoznati... Navijam ja za tebe i Nesu, da prodjete sto dalje, pa se spojite... i onda da se vidimo na snimanju Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Alexandar Zivanovic

Alexandar Zivanovic

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 7 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:25 pm

I JA SE NADAM DA CEMO SE UPOZNATI.........I DA CEMO DOGURATI STO BLIZE FINALU Exclamation Exclamation I love you I love you
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 7 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Razgovarajte sa Aleksandrom...
Nazad na vrh 
Strana 7 od 29Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 29  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Aleksandar Zivanovic :: Aleksandar Zivanovic :: Pitajte Aleksandra i Lista fanova-
Skoči na: