Aleksandar Zivanovic
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zvezda Granda 2008

PrijemPortalTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Razgovarajte sa Aleksandrom...

Ići dole 
+15
Amel
Iwanica
GRUDVICA
Ena88
sarica
Antonija
GRUJA
Ana_ZA
Rade Soro
Taca
Elena^
Nenad
~Joca~
Alexandar Zivanovic
nino-nensy
19 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 18 ... 29  Sledeći
AutorPoruka
nino-nensy
Admin
nino-nensy

Broj poruka : 350
Datum upisa : 11.09.2008

Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 8 Empty
PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 8 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:25 pm

ODE ELENA.............ODO I JA...POSTO ME OVDE NIKO NE PRIMECUJE......OCES NA MSN TACO Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Nazad na vrh Ići dole
Taca

Broj poruka : 74
Datum upisa : 13.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 8 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:26 pm

Ajde nino Smile

Alex, naravno... Very Happy Sve najbolje ti zelim... Smile
Nazad na vrh Ići dole
Alexandar Zivanovic

Alexandar Zivanovic

Broj poruka : 214

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 8 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:26 pm

nino-nensy ::
SMARAM SE......KULIRAJU ME..... Sad Sad Sad Sad
SALIM SE JA...
KOJU PESMU..... Very Happy
NENSI GDE SI POSAO,,VRACAJ SE NAZAD.....KAKO TE NE PRIMECUJEM...???? Very Happy Very Happy Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
nino-nensy
Admin
nino-nensy

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 8 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:29 pm

MA ZEZAM SE BRE... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Taca

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 8 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:29 pm

Ja sam i ovde, i na msn-u, i kod Nese (iako tamo nema nikog Laughing ) Very Happy Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Nenad
Admin
Nenad

Broj poruka : 51
Datum upisa : 08.09.2008

nino nema me vise na forumu...
Nazad na vrh Ići dole
https://aleksandarzivanovic.forumsr.com
Alexandar Zivanovic

Alexandar Zivanovic

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 8 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:33 pm

MA ZNAM BRE................ Very Happy Very Happy Very Happy ZEZAM SE JA Exclamation Exclamation
Nazad na vrh Ići dole
Rade Soro

Rade Soro

Broj poruka : 185
Datum upisa : 14.09.2008
Godina : 34

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 8 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:34 pm

EVE I MENE KUMEEEE.... Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Taca

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 8 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:35 pm

Alex, u koju ti skolu ides ? Smile
Nazad na vrh Ići dole
nino-nensy
Admin
nino-nensy

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 8 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:36 pm

Alexandar Zivanovic ::
MA ZNAM BRE................ Very Happy Very Happy Very Happy ZEZAM SE JA Exclamation Exclamation

OK....POSLAO SAM TI SMS-OM MOJ PREDLOG Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Alexandar Zivanovic

Alexandar Zivanovic

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 8 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:36 pm

U MUZICKU SKOLU ,,STANKOVIC,,U BEOGRADU Exclamation Exclamation Very Happy .........KUMEEEEEEEEEE REKLAMIRAM NAM SKOLU........
Nazad na vrh Ići dole
Taca

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 8 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:37 pm

Hehehhe... Smile Sad ce svi u tu skolu da se upisu Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Alexandar Zivanovic

Alexandar Zivanovic

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 8 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:37 pm

KUME JESI VECERAO???????????? Question
Nazad na vrh Ići dole
Rade Soro

Rade Soro

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 8 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:38 pm

hahahaha vidm,vidim...
Nazad na vrh Ići dole
nino-nensy
Admin
nino-nensy

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 8 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:38 pm

KO O CEMU ACA I RADE O JELULU....... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Rade Soro

Rade Soro

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 8 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:39 pm

Jesam ali umereno...znas ti mene...
smrsao sam... Wink Shocked Shocked Shocked
Nazad na vrh Ići dole
Alexandar Zivanovic

Alexandar Zivanovic

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 8 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:40 pm

PA OOOONN VOLI DA JEDE....MNOGO VOLI DA JEDE...ALI...KO I NE VOLI.....JEL TAKO KUME???? Question Basketball afro
Nazad na vrh Ići dole
Alexandar Zivanovic

Alexandar Zivanovic

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 8 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:41 pm

KOLIKO KUME????200 GRAMA?????? elephant
Nazad na vrh Ići dole
nino-nensy
Admin
nino-nensy

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 8 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:42 pm

AAAAAAAAAAAAAAAAA IZJELICE NA FORUMU...NEMOJ TE MOLIM VAS DA POJEDETE I NJEGA....... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy lol! lol! lol! lol! lol!
Nazad na vrh Ići dole
Alexandar Zivanovic

Alexandar Zivanovic

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 8 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:42 pm

NesaFan ::
Hehehhe... Smile Sad ce svi u tu skolu da se upisu Very Happy
AKO,AKO..TO JE DOBRA SKOLA Exclamation Exclamation
Nazad na vrh Ići dole
Rade Soro

Rade Soro

MISLIO SAM DA CES MI POVEROVATI DA SAM SMRSAO ali nista od toga Crying or Very sad
JAOJ PONOVO SAM GLADAN ALI NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE JA SAM KARAKTER... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
nino-nensy
Admin
nino-nensy

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 8 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:43 pm

XEXEXXE NI TI ACO PRE NISI BIO NISTA BOLJI XAXAXAXAXAXAX....NE ZEZAJ COVEKA....JEDI RADE...SAMO NRMOJ FORUM..HEHHEHEHEHE Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy lol! lol!
Nazad na vrh Ići dole
Alexandar Zivanovic

Alexandar Zivanovic

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 8 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:44 pm

JESI KUME....I JA SAM GLADAN....ALI OVAKO VISE NECE MOCI..... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad IMA DA MI SMRSAS KAO OVAJ What a Face What a Face What a Face What a Face
Nazad na vrh Ići dole
Rade Soro

Rade Soro

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 8 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:45 pm

TAKO JE NENSY hvala na razumevanju,ma i moj kum je bio krme pa je krenuo u teretanu...trci...hehehehe da mi je nako pricao...
Nazad na vrh Ići dole
Alexandar Zivanovic

Alexandar Zivanovic

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 8 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:45 pm

NECE ON FORUM.....ON VISE VOLI JAGNJETINU Very Happy Very Happy Very Happy Smile
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 8 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Razgovarajte sa Aleksandrom...
Nazad na vrh 
Strana 8 od 29Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 18 ... 29  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Aleksandar Zivanovic :: Aleksandar Zivanovic :: Pitajte Aleksandra i Lista fanova-
Skoči na: