Aleksandar Zivanovic
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zvezda Granda 2008

PrijemPortalTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Razgovarajte sa Aleksandrom...

Ići dole 
+15
Amel
Iwanica
GRUDVICA
Ena88
sarica
Antonija
GRUJA
Ana_ZA
Rade Soro
Taca
Elena^
Nenad
~Joca~
Alexandar Zivanovic
nino-nensy
19 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 19 ... 29  Sledeći
AutorPoruka
Rade Soro

Rade Soro

Broj poruka : 185
Datum upisa : 14.09.2008
Godina : 34

Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 9 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:46 pm

affraid affraid affraid OVAJ MI LICI NA MILJANA hehehehhehehehehehehehhehehehehehhehehe
Nazad na vrh Ići dole
Alexandar Zivanovic

Alexandar Zivanovic

Broj poruka : 214
Datum upisa : 11.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 9 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:46 pm

SVE SE MOZE KAD SE HOCE.......... Exclamation Basketball Basketball
Nazad na vrh Ići dole
Alexandar Zivanovic

Alexandar Zivanovic

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 9 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:48 pm

radeaccordion ::
affraid affraid affraid OVAJ MI LICI NA MILJANA hehehehhehehehehehehehhehehehehehhehehe
...STVARNO LICI........ Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked A NA KOGA TI OVAJ LICI????? Shocked Shocked Shocked Shocked
Nazad na vrh Ići dole
Rade Soro

Rade Soro

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 9 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:50 pm

Na SHOLETA.....hehehehe
Nazad na vrh Ići dole
nino-nensy
Admin
nino-nensy

Broj poruka : 350

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 9 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:51 pm

OTKU ZNAM...IZ PRICE SAM ZAKLJUCIO DA JEDETE SVE.......TJ SVASTOJEDI

MA BOLI VAS UVO...TI RADE PUNI PUSKU..A ALEX MORA DA MRSA NE MOZE DA BUDE VIP A DA PRITOM IMA 200 KG HAHAHAHHAA Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Alexandar Zivanovic

Alexandar Zivanovic

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 9 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:51 pm

MA JOK.........NA DJOKICU IZ SRPSKOG...JBT...ISTI ON........ Exclamation Exclamation Exclamation Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Hahahaha
Nazad na vrh Ići dole
Alexandar Zivanovic

Alexandar Zivanovic

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 9 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:52 pm

nino-nensy ::

MA BOLI VAS UVO...TI RADE PUNI PUSKU..A ALEX MORA DA MRSA NE MOZE DA BUDE VIP A DA PRITOM IMA 200 KG HAHAHAHHAA Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Pa nino,nisam valjda toliko debeo????? Sad Sad Sad Sad
Nazad na vrh Ići dole
Rade Soro

Rade Soro

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 9 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:53 pm

Ma moze,neznam dal znas NENSY ali postojao je jedan pevac ZORAN JOVANOVIC...
hehehehehe jel tako kume
Nazad na vrh Ići dole
Alexandar Zivanovic

Alexandar Zivanovic

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 9 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:54 pm

ALI TO JE LEGENDA.........BIO I OSTAO.... Very Happy Very Happy Sad
Nazad na vrh Ići dole
Alexandar Zivanovic

Alexandar Zivanovic

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 9 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:55 pm

KUME,MOGAO SI MALO DA SE NASMEJES NA OVOJ SLICI Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Mad Mad Mad
Nazad na vrh Ići dole
Rade Soro

Rade Soro

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 9 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:56 pm

Jeste,neka mu je laka zemlja...otvorio sam na facebook-u njegovu grupu...da se ne zaboravi taj legendarni pevac...
Nazad na vrh Ići dole
Rade Soro

Rade Soro

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 9 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:57 pm

Mogao sam...a da znas da si i ti mogo...heheheh
Nazad na vrh Ići dole
Alexandar Zivanovic

Alexandar Zivanovic

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 9 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:58 pm

OZBILJNO?KAKO DA KUCAM??Neka mu je laka zemlja Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Alexandar Zivanovic

Alexandar Zivanovic

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 9 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:59 pm

Pa mogao sam,ali ovo je bilo u zanosu pesme Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Smile
Nazad na vrh Ići dole
Rade Soro

Rade Soro

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 9 Icon_minitimePon Sep 15, 2008 12:00 am

pa moras se kreirati na face-u.to ti je kao myspace...
poslao mi Gruja poruku sad da ide sutra u skolu KOLIMA,zamisli budalu,i da ako hocu da me vozi da dojem kod njega u pola 8...hehehe strasno...de ce se parkirati,jaojjjjj.ma boli me uvo nek radi sta oce
geek
Nazad na vrh Ići dole
Alexandar Zivanovic

Alexandar Zivanovic

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 9 Icon_minitimePon Sep 15, 2008 12:02 am

imam ja SPACE....KREIRACU SE MRZI ME SAD..... Exclamation Exclamation
Nazad na vrh Ići dole
nino-nensy
Admin
nino-nensy

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 9 Icon_minitimePon Sep 15, 2008 12:04 am

[quote="Alexandar Zivanovic"]
nino-nensy ::

Pa nino,nisam valjda toliko debeo????? Sad Sad Sad Sad[/quote

MA NISI....NEGO SI BIO......A SAD NE SMES NI SLUCAJNO DA SE UGOJIS,,,,INACE affraid affraid affraid Mad Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Alexandar Zivanovic

Alexandar Zivanovic

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 9 Icon_minitimePon Sep 15, 2008 12:05 am

MA NISAM BIO....MOZDA MALO..... jocolor
Nazad na vrh Ići dole
nino-nensy
Admin
nino-nensy

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 9 Icon_minitimePon Sep 15, 2008 12:06 am

[qNEMAM POJMA KO JE TO......ALI GA VI OPLAKASTE NA FORUMU........ Very Happy Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Alexandar Zivanovic

Alexandar Zivanovic

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 9 Icon_minitimePon Sep 15, 2008 12:07 am

MA NEMA VEZE....TO JE JEDAN PEVAC Cool
Nazad na vrh Ići dole
Rade Soro

Rade Soro

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 9 Icon_minitimePon Sep 15, 2008 12:08 am

Ima dobar film na pinku....KUME ODOH JA PA SE VIDIMO SUTRA,A MOZDA ODEMO I U ZNAK PITANJA...
Nazad na vrh Ići dole
nino-nensy
Admin
nino-nensy

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 9 Icon_minitimePon Sep 15, 2008 12:09 am

XAXAXAXAX...SAD NE SMES NI MALO!!!!!!E Very Happy Very Happy Very Happy

BIO......BILI SU MNOGI ALI IH VISE NEMA.........

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSSSSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Nazad na vrh Ići dole
Rade Soro

Rade Soro

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 9 Icon_minitimePon Sep 15, 2008 12:09 am

CAO DRUSTVOOOO,pozzzzz kumeeee... Cool
Nazad na vrh Ići dole
nino-nensy
Admin
nino-nensy

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 9 Icon_minitimePon Sep 15, 2008 12:12 am

CAOOOO.....ZOOOP I VIDIMO SE Very Happy Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Alexandar Zivanovic

Alexandar Zivanovic

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 9 Icon_minitimePon Sep 15, 2008 12:13 am

DA TOSEEEEEE JE LEGENDA...IDEM I JA NINO,DA GLEDAM FILM......DOCI CU POSLE Very Happy Very Happy Very Happy Exclamation Exclamation
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Razgovarajte sa Aleksandrom...   Razgovarajte sa Aleksandrom... - Page 9 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Razgovarajte sa Aleksandrom...
Nazad na vrh 
Strana 9 od 29Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 19 ... 29  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Aleksandar Zivanovic :: Aleksandar Zivanovic :: Pitajte Aleksandra i Lista fanova-
Skoči na: